Mökkikeittiön remontti | Ennen ja jälkeen remontin

Merellä myrskyää


Olemme lomalla viettäneet paljon aikaa myös saarimökillämme. Tänään tuulee kovaa pohjoisesta. Hrrr... kylmää on. :D

 

Mökkiremonttia

Olemme muokanneet mökkiä pikku hiljaa yksinkertaisempaan suuntaan. Mitä selkeämpää ja vähemmän tavaraa, niin sitä enemmän on aikaa nauttia mökillä vietetystä ajasta. Kesälomalla olen taas ronskisti vähentänyt mökin tavaramäärää. Kaikki koriste-esineet saivat lähtöpassit ja samoin yksi vitriinikaappi, jossa oli vain koriste-esineitä esillä. Yllättävästi toi avaruutta kaapin poistaminen seinältä!  

Olemme tehneet mökin kunnossapitoa ja remontointia ajatuksella, että on aina yksi isompi projekti kesäksi. Lomasta pitää kuitenkin ehtiä nauttimaan! Tämän kesän projekti oli sähköhellan ja liesituulettimen sovittaminen pieneen keittokomeroomme. Päätimme myös lämpöeristää keittiön ja samalla katsoa mitä lattian alta löytyy. Lattian alta löytyi minkin pesä eli se selitti miksi lattia tuntui syksyllä viileältä. Pesästä löytyi myös hauen pää. Pesästä ja minkin eväistä johtui siis viime syksynä ulkoterassilla aika ajoin esiintynyt haju. Oli siis oikea aika remppaan!

Keittiön muutokset

Keittiöstä poistettiin yläkaappi, hyllyt ja naulakko, johon oli kertynyt vain tarpeettomia vaatteita. Jo yläkaapin poistaminen teki keittiöstä avaramman tuntuisen ja valoa tuli tietysti lisää, koska kaapin takana oli piilossa pieni ikkuna. Hella ja liesituuletin sijoitettiin naulakon tilalle. Kaappiin laitettiin uusi pöytälevy ja mies rakensi vesikannua ja roskista varten pienen hyllykön kaapiston jatkeeksi. Päätin, että yhtään hyllyä ja kaappia ei tule yläosaan. Ja olen kyllä lopputulokseen tyytyväinen! :) Toisesta ikkunasta puuttuu vielä verho, mutta muuten on kunnossa.  

keittiöremontti
Mökkikeittiön remontti

On kyllä ylellistä, kun löytyy hella mökistä! Huippuhienoa tänäänkin keitellä ruokaa sisätiloissa, kun ulkona puhaltaa tuuli liki myrskylukemissa. Hassulta tuntui keittiöremontin jälkeen, kun pystyi paistamaan pullaa, pizzaa ja pannukakkua mökillä. Elämän pieniä iloja! :)

keittiöremontti
Mökkikeittiön remontti

Ennen remonttia kuvissa on "mukava" sekamelska ja tiskitkin tiskaamatta. Ei ole ainakaan siivottu kuvaamista varten. ;) Olen etsinyt käytännöllistä ja kaunista astioiden kuivaustelinettä eli sellaisesta otetaan vinkkejä vastaan!

Ihanaa viikonloppua sinulle!

Sari

0 kommenttia:

Lähetä kommentti