Flow shampoopala | Ekologiset pesuaineet

Olen alkanut vähentää kodin kemikaalikuormaa. Suihku- ja saunatiloissa minua on ärsyttänyt suuri muovipullojen määrä. Pullojen määrään olen ihan itse ollut syypää ;). Olen lueskellut paljon palashampoista ja minua alkoi kiehtoa ajatus siitä, että saisin muoviputelit vaihdettua palashampooseen. Tilasin apteekin kautta itselleni Flow Cosmeticsin tuotteita testattavaksi. Tilasin 3 eri palashampoota, koska tarvitsin yhden suihkuun, yhden saunaan ja yhden mökille.

shampoopala
Flow shampoopalat, Kanerva hiushuuhtelu ja Piparminttu suolasaippua

Tilasin  Punatukka shampoopalan, Hamppu & Turve shampoopalan ja Olut & Muna shampoopalan. Olen ollut huikean tyytyväinen shampoopaloihin. Yllätyin siitä kuinka hvyin shampoopala vaahtoaa! Pesun jälkeen hiukset ovat nahkean tuntuiset, mutta olen suihkutellut niihin aluksi itse tehtyä etikkavettä ja nyt Flow Kanerva Hiushuuhtelua. Olen tehnyt hiushuuhteen suihkepulloon, josta se on helppo suihkuttaa hiuksiin. En ole huuhdellut hiushuuhdetta pois. Hiukset ovat huuhteen jälkeen helposti harjattavat ja hyvinvoivan näköiset ja tuntuiset.

Flow shampoopala
Flow shampoopalat ja Kanerva hiushuuhtelu

Flow Cosmeticsin sivuilla on hyvät ohjeet shampoopalan käyttöön ja löydät sieltä myös videon shampoopalan käytöstä.

Flow:n tuotteista minulla on käytössä myös Piparminttu Himalajansuolasaippua ja Puolukka Kasvosaippua. Suolasaippua on ollut miellyttävä käytössä eikä kuivata ihoa. Puolukka Kasvosaippua poistaa tehokkaasti myös päivän meikit! Flow tuotteet jäävät ehdottomasti käyttöön ja seuraavaksi hankintalistalla on Flow arganöljy, jota voi käyttää iholle ja tarvittaessa kuiviin hiuslatvoihin. Shampoopalaan siirtymisen jälkeen tuntuu kyllä, että hiukset voivat paremmin eikä latvatkaan kuivu niin kuin aikaisemmin. Ehdottomasti Kanerva sheivaussaippuakin täytyy testaukseen ottaa! 

Tämä ei ole mikään yhteistyöpostaus vaan olen tuotteet itse ostanut ja niistä todella innostunut! :) Muoviputeleiden väheneminen lisää innostusta entisestään. Minua kiehtoo ajatus siitä, että tulisin yhdellä tuotteella toimeen. Olisinkin alunperin tilannut Rasulsavi-Suolasaippuan, joka käy hiuksille, iholle ja jopa kasvoille, mutta sitä ei jostain syystä apteekin kautta saanut. Täytyy tilailla se muuta kautta testaukseen. :)

Ihanaa aurinkoista maanantaita!

Sari

1 kommentti:

  1. Minullakin olivat hiukset nahkeat, kun siirryin shampoopaloihin, mutta se onneksi helpottaa nopeasti. Nyt olen käyttänyt shampoopaloja jo yli 10 vuotta.

    VastaaPoista